Bekijk hier meer foto’s van Free brick work, 2018

Free brick work, 2018 (levensgroot)

In dit “bakstenen” sculptuur is een vleugje surrealisme verwerkt in combinatie met figuratieve vormen van het menselijk lichaam.
Dit beeld is afgebakken tot keramisch steengoed met een matte glazuur en is hierdoor bestand tegen water en (lage) buiten temperaturen.

Life size sculpture, 2018 (levensgroot)

De zeggingskracht van het menselijk lichaam tot uitdrukking gebracht in een levens grote sculptuur. Bijvoorbeeld als rustpunt in een tuin of blikvanger voor een bedrijfspand. Van anatomisch model tot interpretatie van een iconisch beeld: elke sculptuur is uniek en wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. De ruime keuze in materialen en afwerkingen maakt elke gewenste uitstraling mogelijk.

Bekijk hier meer foto’s van Life size sculpture, 2018

Bekijk hier meer foto’s van Musci, Ortho en Quasi, 2016

Musci, Ortho en Quasi, 2016 (levensgroot)

De serie Musci, Ortho en Quasi laat houdingsproblemen en lichamelijke gevolgen zien, die veroorzaakt worden door overmatig smartphone gebruik. Tijdens gebruik van de smartphone wordt een ingezakte houding aangenomen, waarbij het hoofd sterk voorover buigt. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat door deze houding het gewicht van ons hoofd 27 kilogram is, terwijl deze bij een normale houding maar vijf kilogram bedraagt. Als deze verkeerde houding langdurig aanhoudt, kunnen klachten ontstaan en gevolgen optreden in de musculatuur van de achterkant van de nek, schouders en (boven)rug.

Schedel 2.0.

De schedel is mannelijk van sekse en geeft een indicatie van iemand die c.a. 30 jaar oud is. Ze zijn afgewerkt in diverse kleuren en er zijn verschillende schilders technieken gebruikt om structuren en patronen te creëren. Alle zenuwbanen en holtes zijn weergegeven, zelfs de verstandkiezen zijn erin verwerkt.

Bekijk hier meer foto’s van Schedel 2.0