Life Like Shapes

Esther Hamels
info@lifelikeshapes.nl
06 421 165 19
KvK-nr. 67393225

Atelier bezoek alleen op afspraak:

Marconistraat 91
3029 AJ Rotterdam

Life Like Shapes maakt op ambachtelijke wijze realistische sculpturen en portretten, gebaseerd op de menselijke anatomie. Met oude technieken worden moderne materialen verwerkt tot realistische sculpturen.

Op aanvraag worden sculpturen en portretten gemaakt, voor het karakteriseren en personaliseren van uw dierbare, wat unieke en blijvende 3D herinneringen biedt. Tevens worden beelden gemaakt als vrije kunstvorm voor (geneeskundige) instanties, bedrijven en particulieren.

Ieder herdenkingsmonument is uniek en persoonlijk op maat gemaakt, waarbij er verschillende mogelijkheden zijn voor as verwerking.

Naast het boetseren van beelden, wordt er ook de service life cast aangeboden. Met deze techniek kan er een driedimensionale kopie van een lichaamsdeel gemaakt worden, wat vastgelegd wordt in een sculptuur.

Heeft u een sculptuur die kapot of beschadigd is en heeft u een wens voor renovatie? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Esther Hamels heeft een passie voor klassieke boetseer- en beeldhouwtechnieken, die meesters uit het vakgebied van generatie op generatie doorgeven. Ze is afgestudeerd aan de Willem De Kooning Academie in Rotterdam en heeft naast haar opleiding veel ervaring opgedaan bij wetenschappelijk kunstenaar Remie Bakker, die haar heeft ingewijd in de geheimen van het modelleurs vak.

Facebook
Instagram