Family portrait, 2018 (levensgroot)

Dit familie portet is een drie dimensionale weergave van (klein)kinderen, die gemaakt is met behulp van de aangeboden fotosessie en de menselijke anatomie. Met de hand wordt er een portret in een verhoogd reliëf geboetseerd, wat een unieke vorm biedt.

Voor een buiten en binnen te plaatsen familie portret kan er gekozen worden tussen afgebakken (geglazuurd) keramiek, of een composiet materiaal van diverse metaal en steen soorten. Op de foto hier boven ziet u een composiet materiaal van brons, met een erosie afwerking.

Binnen deze producten kan er gekozen worden voor verschillende afmetingen en afwerkingen.

Bekijk hier meer foto’s van Family portrait, 2018

Bekijk hier meer foto’s van Pocket portrait, 2018

Pocket portrait, 2018 (schaal 1:4)

Ervaar de nabijheid van een geliefde op reis of kantoor. Door het compacte formaat is een Pocket portrait makkelijk mee te nemen en neemt het slechts weinig plek in op een bureau of nachtkastje.

Deze handzame sculptuur wordt op schaal gemaakt met behoud van alle details. De buste is leverbaar in verschillende afwerkingen.

Baby Lauren, 2017 (levensgroot)

De mooie en onvergetelijke tijd die u doorbrengt met uw kinderen en geliefden gaat vaak veel te vlug voorbij. Voordat u het weet zijn uw kinderen volwassen. Life Like Shapes biedt de mogelijkheid om kinderen en geliefden te vereeuwigen met realistische bustes en/of sculpturen. De tijd wordt bevroren en vastgelegd, zodat deze herinnering voor altijd blijft voortbestaan.

De realistische bustes en sculpturen worden ambachtelijk vervaardigd op basis van de menselijke anatomie envoorbeeldfoto’s, waarna deze op ware grootte worden gemaakt. De essentie van de persoon wordt herkenbaar weergegeven met verfijnde details.

Bekijk hier meer foto’s van Baby Lauren, 2017

Bekijk hier meer foto’s van Working Girl, 2016

Working girl, 2016 (levensgroot)

De realistische sculpturen worden ambachtelijk vervaardigd op basis van de menselijke anatomie en de aangeboden fotosessie. (Was)klei wordt met de hand in de juiste vormen geboetseerd, zodat een levensecht 3D-beeld van een dierbare ontstaat op ware grootte. De essentie wordt herkenbaar weergegeven met verfijnde details.

Door het gebruik van diverse maltechnieken kunnen de sculpturen in verschillende materialen vervaardigd worden, zoals: keramisch steengoed of een composiet van kunsthars en glasvezels. Deze zijn alle geschikt voor binnen- en buiten plaatsing. Het is mogelijk om het beeld in verschillende schaal formaten aan te vragen.

 

The Runner, 2016  (schaal 1:10)

Voor veel sporters lijkt het haast onmogelijk om afscheid te nemen van hun favoriete sport. Maar toch zal iedere gepassioneerde sporter vroeg of laat het besluit moeten nemen om te stoppen. Life Like Shapes biedt de mogelijkheid om sporters te vereeuwigen met realistische bustes en/of  sculpturen.

De bustes en sculpturen worden ambachtelijk vervaardigd op basis van de menselijke anatomie en voorbeeldfoto’s, waarna deze op ware grootte worden gemaakt. De essentie van de persoon wordt herkenbaar weergegeven met verfijnde details.

 

 

Bekijk hier meer foto’s van The Runner, 2016

Bekijk hier meer foto’s van Human power, 2016

Human power, 2016 (levensgroot)

Deze realistische arm kan aan iedere muur bevestigd worden en functioneert als kapstok.

Dit gebruiksobject verfraait uw interieur als kunstobject en heeft tevens een alledaagse functie. Het product is slijtvast, stootbestendig en vochtafstotend, doordat het product gemaakt is van verschillende natuurlijke harssoorten, vermengd met glasvezel. De kapstok is aan de binnenkant verstevigd met een metalen frame, zodat deze extra draagkracht heeft. Dit product is verkrijgbaar in diverse kleuren met een matte coating en heeft een draagkracht van ca. 25 kg. Het product is vocht bestendig en kan tevens in een badkamerruimte gehangen worden.