Frozen in Time, portretten (levensgroot)

 Met ‘Frozen in Time’ wordt een beeld geboden dat warmte en aanwezigheid uitstraalt door de karakteristieke herkenbaarheid van een portret.

De realistische sculpturen worden ambachtelijk vervaardigd op basis van de menselijke anatomie en aangeleverde voorbeeldfoto’s van de persoon. (Was)klei wordt met de hand in de juiste vormen geboetseerd, zodat een levensecht portret van een dierbare ontstaat op ware grootte in 3D. De essentie wordt herkenbaar weergegeven met verfijnde details.

Door het gebruik van diverse maltechnieken kunnen de bustes in verschillende materialen vervaardigd worden, zoals: keramisch steengoed, brons of een composiet van kunsthars en glasvezels. Deze zijn alle geschikt voor binnen- en buiten plaatsing. Het is mogelijk om de buste’s in verschillende schaal formaten aan te vragen.

 

Medaillon

Dit medaillon is een drie dimensionale weergave van een persoon, die gemaakt wordt met behulp van aangeleverde foto’s en de menselijke anatomie. Met de hand wordt er een verhoogd reliëf van een portret geboetseerd, wat een unieke vorm biedt.

Er is een ruime materiaalkeuze. Voor een buiten en binnen te plaatsen medaillon kan er gekozen worden tussen afgebakken (geglazuurd) keramiek, of een composiet materiaal van diverse metaal en steen soorten. Er kan gekozen worden om as mee te gieten in het composiet materiaal.

Binnen deze producten kan er gekozen worden voor verschillende afmetingen en (sier)lijsten.